Vertical Thinker​

Vrijdagavond 23/2/18 organiseert Vertical Thinking de eerste editie van de 'Vertical Thinker', een quiz ten voordele van onze jonge wolven van het jeugdklimteam. 

We verwachten jullie vanaf 19u30 in Freinetschool 'De Wingerd', Neermeerskaai 1A, 9000 Gent. De quiz start om 20u. Deelnemen kan in ploegen van maximum 4 deelnemers, de inschrijvingsprijs bedraagt 20 euro per ploeg. Inschrijven kan hier: https://goo.gl/forms/Z7G922qxDswtemgi1

We voorzien 9 vragenrondes, en de nodige lekker hapjes en drankjes om dit vragenbombardement in de best mogelijke omstandigheden door te komen. 

Het geachte college vooraanstaande hoogwaardigheidsbekleders dat de verzameling vragen vervolledigde deed een beroep op haar ruime algemene kennis over de geschiedenis van pensenkermissen in Vlaanderen, de wetten van Newton, de lof der zotheid, filatelie, het tractaat van Londen en de favoriete shampoo van John Bon Jovi. We ondervragen jullie zo op subtiele wijze over de kennis van onze kosmopolitische kadrering in deze Trumpiaanse tijden. Om maar te zeggen, 't is schitterend als je weet hoe de hond van onze bekendste Belgische klimmer Nicolas Favresse heet, maar ver zal je er niet mee komen. Minstens even belangrijk is te weten wat de perfecte schenktemperatuur is van een Orval die anderhalf jaar lang lag te rijpen in de kelders van de VT-headquarters...

De prijzenpot bevat al zeker milde schenkingen van Avventura, STEELFINGERS, Max Climbing en KBF Klim- en Bergsport Federatie, maar de pot staat nog steeds open voor verdere aanvulling!

Hier kan je alvast het wedstrijdreglement vinden.

UPDATE: hier zijn we met de resultaten!

Kurt Albert