Partners

Avventura.jpg
sterk.png
sportwerk.jpg
kine 8+.png

Avventura. Your favourite ski & outdoor shop! Materiaal van topkwaliteit, verkocht met kennis van zaken, en met 10 % korting voor deelnemers aan onze activiteiten en leden van Vertical Thinking!

STERK staat voor high-quality personal training in een exclusieve trainingszaal. STERK excelleert in kennis, ervaring, inspiratie en passie en streeft naar een life-changing ervaring met blijvende resultaten. Ons jeugdteam maakt met plezier gebruik van de know-how van STERK om fit en gezond te blijven.

 

Sportwerk Vlaanderen heeft als doelstelling de professionele tewerkstelling in de sportsector in Vlaanderen en Brussel te ondersteunen en te bevorderen. 

 

 

 

Klim- en Bergsportfederatie. Klimmen. Bergen. Fun.

Ze delen jouw passie!

 

Stadium Coupure is hét fitnesscentrum van Gent. Je kan er op de klimmuur bij ons terecht om in kleine groep en ongestoord je kvb 1 te behalen.

Kine8 is een groepspraktijk kinesietherapie gespecialiseerd in sporters. Hun team staat garant voor een professionele aanpak op maat, waarbij preventie en optimaal bewegen centraal staan. Onze jeugdklimmers laten zich hier jaarlijks individueel screenen en ook een aantal Belgische topwielrenners laten zich hier behandelen. Stichter Roel Bruylandt klimt zelf op een behoorlijk niveau en weet dus perfect wat een klimmer nodig heeft om in balans te blijven.

Concrete Styling. Een samenspel van kracht en elegantie. Alle know-how en services voor de architecturale toepassing van beton.


 

Wil je onze partner worden en ons project mee ondersteunen? Neem gerust contact met ons op.

"Climbers have no sense of smell" (Moeder van Conrad Anker)

verticalthinkingvzw@gmail.com

https://www.facebook.com/verticalthinking

Gilles: 0499/41 46 26

Renaat: 0485/58 61 72

Graag enkel bellen tussen 10 en 18u

Vertical Thinking vzw

Koningin Fabiolalaan 58

9000 Gent

BE66 7360 1379 1343

0632.511.165 RPR Gent